Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ICS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ICS

вече имам
    Last edited by anton.mudev; d.m.y г., 21:49.

Защо имаш 2 кода? Аз имам само един и той върши работата. И за да имаш кирилица на компа първо не ти трябва флекстайп, уиндоуса си има добра кирилизация и второ форума си има собствена кирилизация
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

мерси колега бях забревил имам не 2 а три карти по точно 1 с код за навигация 1 за ицс и 1 с код за ключовете ао знаеш ми кажи кои код да вкарам 1 во защото днес я купих и не е иамла акомулатор 1 месец а аз разбрах че требва 1 коза за ицс и после за навито мерси предварително

Comment

Вкарваш кода за ИЦС и воала. При мен друго не иска. Успех.
        алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
        алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

е да ама при мен кат го укарам и няма клима и музика и изка осхте нешо
          и ми се реве днеска от софия до бургас ми се маиката

Comment

Ами май, май кодовете не са това което трябва да са.
            Незнам.
            Като закачиш акумулатора на дисплея трябва да ти излязат цифрите и с дясната врътка да вкараш кода и накрая натискаш ОК тогава всичко тръгва.
            алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
            алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщение
              sajalqvam no ne mi raboti flextypa vapros na vreme e da si izteglq nov: ...
              Явно вече имаш работещ флекстайп - моля, редактирай си мнението в подходящ вид.

Благодаря

Comment

колеги имам заседнала касетка в касетофона и не мойе да излзне може ли да не ми работи климатика и радиото от това защото на мен не ми се вярва

Comment

Колега огледаи си предпазителите вътре в купето които са,че на мен ми се е случвало така да няма музика в колата а ICS-са си работеше
                  5 Ланчии зад гърба си!
                  И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

колеги оправих го супер туп проблем предпазитела зад таблото които е на касетофона бе изгорял свалих цялата конзола смених го и всичко е ок

Comment

Working...
                    X